Particulier bestellen? Ga naar: pro-nano.com

Wie zijn wij

Wie zijn wij


ProNano Cosmetics

ProNano

ProNano Cosmetics B.V. ontstond ruim 15 jaar geleden. Het productiebedrijf ging toen van start met de ontwikkeling en het produceren van professionele reinigingsmiddelen. Dit heeft geresulteerd in een compleet assortiment aan producten die contactloos gebruikt kunnen worden. Inmiddels is ProNano een snel groeiende, internationaal georiënteerde onderneming. ProNano is uitgegroeid tot een hoogwaardig merk in 6 verschillende sectoren. 

Uw voertuig is ons visitekaartje

Uw voertuig is hét visitekaartje van uw bedrijf. Wanneer u dit beschouwd als een waardevol bezit, wilt u deze met zorg onderhouden. Oog voor detail is belangrijk om het voertuig in zijn goede staat zo lang mogelijk mee te laten gaan. 

ProNano biedt reinigingsmiddelen voor een diepe reiniging tot in de poriën van de lak, waarmee snel en gemakkelijk gereinigd kan worden. Daarnaast werken de producten mee aan de duurzaamheid van het voertuig door bescherming te bieden met een herstellend vermogen. 

Door de reinigingsmiddelen van ProNano te gebruiken staat uw wagenpark er altijd netjes bij. U bespaard tijd, uw voertuig blijft langer schoon en uw bedrijf straalt professionaliteit uit. 

De drie voorwaarden van ProNano

ProNano gelooft in de drie voorwaarden voor succes:
1. Product
2. Personeel
3. Machine

Het product van ProNano bevat alle elementen voor een diepe reiniging waardoor uw grondig gereinigd wordt en het voertuig langer beschermd blijft. Daarnaast herstelt het de kleur en de glans van de lak.

Bij het aanbrengen van het product is de manier van reinigen erg belangrijk. Van het vermengen van het product, de wijze van aanbrengen en het gestructureerde afspuiten. Wanneer dit op professionele, systematische wijze gebeurd werkt het product tijd- en kostenbesparend en ervaart u een diep reinigend resultaat.

Een professionele machine is een must in het aanbrengen van het product. Bij gebruik van de juiste instellingen en met de kennis van het apparaat creëert het product een dik en stabiel schuim wat resulteert in een diepe reiniging van kwaliteit.

Wanneer deze voorwaarden in balans zijn ervaart u het ultieme wasresultaat. 

0