Particulier bestellen? Ga naar: pro-nano.com

Wasstraat Car & Truck

Car & Truck
Wasstraat

Extreme vervuiling? Zelfs het meest hardnekkige vuil reinigen wij geheel contactloos!

Met onze jarenlange expertise gaan wij vakkundig te werk in onze hoogwaardige wasplaats. Hier pakken wij zelfs de meest hardnekkige vervuiling aan en zorgen wij dat uw voertuig er weer als nieuw uit ziet! Ons specialisme is het aanpakken van extreme vervuiling. 

Wij staan voor u klaar om de meest uitdagende vervuiling aan te pakken en uw voertuig weer in topconditie te brengen! 

Personenvoertuigen

Heeft u een personenvoertuig met extreme vervuiling, specifieke vervuiling of wilt u uw voertuig graag professioneel laten reinigen? Dat kan in onze vernieuwende wasstraat! 

Werkvervoer

Uw bedrijfswagen is het visitekaartje van uw bedrijf! Bij ProNano snappen wij dit als geen ander! Laat uw voertuig geheel contactloos reinigen in onze professionele wasstraat. 

Losse trekker

Rijdt u met trots rond met uw eigen vrachtwagen? Uw losse trekker reinigen wij met zorg voor u! Daarnaast reinigen wij ook graag uw trailer, mits de combinatie korter is dan 13 meter.

Een voertuig langer dan 13 meter? Deze kunnen wij helaas niet reinigen

Personenvervoer

Wilt u personenvervoer laten reinigen zoals een bus? Wij wassen graag bussen, touring cars, etc. mits deze een lengte heeft tot maximaal 13 meter. 

Trekker + Trailer

Uw trekker + trailer combinatie, auto transporteur, of ander lang voertuig professioneel laten reinigen? Dit kan mits het voertuig maximaal 13 meter is. 

Afspraak maken?

Onze wasplaats werkt op afspraak. Plan uw afspraak voor uw bezoek aan de ProNano Wasstraat telefonisch of via de mail. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.

Telefoon: 0527 – 745088 
Mail: info@pro-nano.nl

Adres wasplaats:
Ecopark 33
8305 BJ Emmeloord
Nederland

Enkele voertuigen passen helaas niet in onze wasplaats vanwege hun lengte. Dit betreft alle voertuigen met een lengte langer dan 13 meter. Dit is te wijten aan de beperkte werkruimte in de wasplaats. Mocht u toch benieuwd zijn naar de mogelijkheden, zoals een reiniging in twee delen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken graag samen naar een oplossing. 

Onze prijzen zijn onder voorbehoud. Ons streven is om uw voertuig in topconditie terug te brengen. Bij ons verlaat uw voertuig de wasplaats altijd met een glanzende, beschermde uitstraling, het voertuig zal er weer als nieuw uit zien. Om deze reden bespreken wij, samen met u, bij aankomst welke extra behandelingen nodig zullen zijn. Wilt u meer informatie over de standaard prijzen? Raadpleeg dan de onderstaande pagina. Tevens vindt u hier een gedetailleerde lijst met geschikte voertuigen.  

0